Animal Life Plus in uw pluimveestal

Traditioneel reinigen kost vaak veel tijd en inspanning en is belastend voor mens en milieu. Bovendien kan dit alleen maar tussen de rondes door. Hierdoor is het moeilijk om met traditioneel reinigen de gewenste hygiëne niveaus te halen.

De Animal Life Plus geautomatiseerde stalreiniging biedt hiervoor een makkelijke en veilige oplossing die toepasbaar is in alle stallen. Met dit Nederlandse product op basis van speciaal voor stalreiniging ontwikkelde microbiologische reinigingsmiddelen worden stallen iedere dag gereinigd. Dit met alle voordelen voor mens, dier en bedrijf.

Animal Life Plus in uw pluimveestal

Met Animal Life Plus in uw pluimveestal hebt u duidelijk minder stof in de lucht. Het plakt vast aan de stalinrichting of blijft op de bodem liggen.

Hoe werkt het?

Animal Life Plus Levert een totaalconcept voor continu stalreiniging. Het programma is in elke stal toe te passen. Deze innovatieve en efficiënte manier van werken brengt vele voordelen voor de ondernemer, dier, milieu en de directe omgeving. Het begint met een grondige reiniging, gevolgd door efficiënt onderhoud met behulp van een geautomatiseerd sproeisysteem op maat.

Meer informatie

Het concept bevat de volgende producten

Starter

Toepassen bij aanvang nieuwe opleg in de stal en/of mestkelder.

Cleaner

Voor reiniging van stalwanden en stalinrichting.

Spray +

Voor toepassing in het geautomatiseerd sproeisysteem t.b.v. continue stal reiniging.

Het hele concept